Jass Team
Izgradnja i prodaja stanova

Jass Team
Završen objekat

Jass Team

Lukijana Mušickog 14

RASPRODATO - HVALA NA POVERENJU

Stambeno poslovni objekat Lukijana Mušickog 14

INVESTITOR: Jass Team
MESTO: Novi Sad, Veternik
POČETAK GRADNJE: mart 2022 godine
ZAVRŠETAK GRADNJE: april 2023 godine

Stepen izgrađenosti objekta 100%
Prodaja stanova i lokala
0
m2
0
stana
0
garažnih mesta
0
parking mesta

Bolji kvalitet života

Objekat se nalazi u užem centru Novog Sada. Ulica sa jedne strane izlazi na ulicu Vojvode Bojovića, a sa druge strane na Kisačku ulicu. Obe ulice za samo nekoliko stotina metara vode ka glavnom gradskom trgu i strogom centru grada.

Mikrolokacijom preovladavaju objekti stambene namene. U neposrednoj blizini se nalaze Žitni trg, glavna železnička i autobuska stanica, glavna pošta, Republički zavod za zdravstveno osiguranje – filijala Južno-bački okrug, Policijska uprava. Ambulanta Zmaj Ognjena Vuka je udaljena samo 500m , a  osnovna škola „Ivo Lola Ribar“ 200m.  Strogi centar grada je udaljen 300m od objekta.

Predmetna lokacija je u samom centru grada a opet izdvojena u mirnu ulicu sa velikim procentom zelenila, u zaleđu glavnih saobraćajnih tokova, ispunjava najvažnije parametre koji se danas traže u savremenom gradu.

Vrhunski materijali, vrhunski kvalitet gradnje

Naši projekti su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalnu udobnost i pogodnost svojim vlasnicima. Mi se možemo pohvaliti raznim ponudama koje ispunjavaju različite potrebe različitih kupaca. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i gradnji slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.

Jass Team
Jass Team, Novi Sad

Zmaj Ognjena Vuka br. 20

Lako do stana

Zakažite sastanak

Za sve informacije u vezi kupovine stanova, parking mesta i lokala, kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da osmislimo najbolje rešenje i ponudu za vas. Zakažite sastanak sa našim stručnim timom i uverite se u kvalitet vašeg budućeg doma.