Jass Team
Izgradnja i prodaja stanova

Izgradnja i prodaja stanova

Jass Team

Novi Sad

Želimo da po posvećenosti kvalitetu i poslovnoj etici posebnu pažnju obratimo na naše sadašnje ali i buduće klijente. Naši projekti su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalnu udobnost i pogodnost svojim vlasnicima. Mi se možemo pohvaliti raznim ponudama koje ispunjavaju različite potrebe različitih kupaca. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i gradnji slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.

Novi objekat u izgradnji Novosadski put 85 Veternik

Osnovani 2008 godine

Jass Team doo je osnovan davne 2008 godine. Težimo da nam glavni zadatak bude  rešavanje tehničkih i funkcionalnih potreba kroz arhitekturu, ali bez odricanja od lepote kroz inovacije.

Svaki naš projekat koji započnemo je novi izazov i u svakom se trudimo da postignemo potpuno zadovoljstvo kupaca. Uspeh projekta je u radu sa klijentom i sa timom profesionalaca koji koji nas sve zajedno vodi od ideje do realizacije samog projekta. Pratimo i podržavamo naše kupce u svim fazama izgradnje – od prvog planiranja pa do primopredaje stanova.

Kvalitet nije samo naš standard. To je takođe stav koji je usađen u našu kompaniju.

Jass Team, Novi Sad

Zmaj Ognjena Vuka br. 20

Lako do stana

Zakažite sastanak

Za sve informacije u vezi kupovine stanova, parking mesta i lokala, kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da osmislimo najbolje rešenje i ponudu za vas. Zakažite sastanak sa našim stručnim timom i uverite se u kvalitet vašeg budućeg doma.

Kupovina stana

Tlocrt stana

Direktna kupovina od investitora bez skrivenih troškova

Kako bi izbegli sve dodatne troškove koji se mogu javiti prilikom kupovine nekretnine, za naše klijente mi nekretnine prodajemo bez posrednika. Kupovinom stana kod nas nemate nikakvih skrivenih troškova a svim našim korisnicima omogućavamo potpunu transparentnost kako tokom same gradnje objekata tako i prilikom realizacije kupovine vaše nekretnine.

Odgovornost pri gradnji

Prilikom projektovanja svih naših stambenoposlovnih objekata ispoštovani su svi zahtevi u pogledu energetske efikasnosti objekata. Trudimo se da radimo sa najnovijim materijalima i tehnikama u građevinarstvu kako bi obezbedili maksimalan nivo u samoj gradnji.

Osim odgovornosti koju na sebe preuzimamo prilikom izgradnje svakog novog objekta, bavimo se i podizanjem nivoa ekološke svesti kod građana, ali i svih odgovornih za oblikovanje urbanog prostora.