Jass Team
Izgradnja i prodaja stanova

Jass Team
Objekat u izgradnji

Jass Team

Petefi Šandora 26

OBJEKAT U PRIPREMI

Stambeno poslovni objekat Petefi Šandora 26

INVESTITOR: Jass Team
MESTO: Novi Sad
STRUKTURA: Po+P+2-dupleks
POČETAK GRADNJE: 
ZAVRŠETAK GRADNJE: 

Stepen izgrađenosti objekta 0%
Objekat u pripremi
0
m2
0
stanova
0
lokal
0
garažnih mesta

Lokacija

Poštovani klijenti, izabrali smo za vas idealnu lokaciju koja se nalazi u ulici Petefi Šandora 26, u centralnom delu Telepskog naselja. Ova lokacija je idelana, zato što je na par minuta od sve neophodne infrastrukture a opet je dvoljno uvučena i pruža miran život, udaljena od gužvi i gradske vrevea.

Plac na kojem planiramo gradnju je idealnog oblika, što garantuje da ćete dobiti prelep oblik stanova.

Parcela

Parcela na kojoj je projektovan predmetni objekat orijentisana je sa južne strane ka ulici Petefi Šandora, dok se sa severne strane i sa bočnih strana (istočne i zapadne) graniči sa susedima. U urbanističkom kontekstu novoprojektovani objekat predstavlja “objekat u nizu” i projektovan /pozocioniran/ je tako da se sa istočne i zapadne strane predmetne parcele nastavlja (“lepi”) na susedne objekte uz ulicu Petefi Šandora, sve u skladu sa uslovima iz „PDR“-a Telepa u Novom Sadu.

Jass Team
Jass Team, Novi Sad

Zmaj Ognjena Vuka br. 20

Lako do stana

Zakažite sastanak

Za sve informacije u vezi kupovine stanova, parking mesta i lokala, kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da osmislimo najbolje rešenje i ponudu za vas. Zakažite sastanak sa našim stručnim timom i uverite se u kvalitet vašeg budućeg doma.