Odaberite prava sigurnosna vrata za svoj dom

Ukoliko želite da osigurate svoj dom pravo rešenje su sigurnosna vrata. Ona su preventiva svakom pokušaju obijanja i pljačkanja, koja se dešavaju u najvećem procentu upravo preko ulaznih vrata. Osim što ćete se osećati sigurnije, imaćete bolju zvučnu i toplotnu izolaciju.

Takođe, ova vrata daju lep izgled, jer ih je moguće birati po boji, kao i po šarama i gravurama kojima su ukrašena. Ukoliko vam ne odgovaraju standardne dimenzije, sigurnosna vrata se mogu napraviti po meri.

Jass Team ponuda

Kada je prodaja stanova u pitanju, mnogi investitori već u izgradnji uključuju sigurnosna vrata. Ukoliko to ipak nije slučaj, uvek možete da ih zamenite. Ukoliko živite u kući, takođe se možete opremiti vratima iz naše ponude.

Vrata dimenzija 90 x 202

Odaberite bela vrata ili ona u boji trešnje. Obloga vrata je sačinjena od metala, a štok od čeličnog lima, čija je debljina 2 milimetra. Unutrašnjost je ojačana metalnim šipkama. Postoji mogućnost zaključavanja u 12 tačaka, pri čemu je brava dupla i kodirana. Dobijate komplet od šest kodiranih ključeva, servis i garanciju od dve godine.

Vrata dimenzija 95 x 205

Možete da odaberete sigurnosna vrata u boji trešnje, braon, bela i sa dezenom po izboru. Obloga vrata takođe je metalna, a štok je čelični. Bela vrata i ona u boji trešnje imaju iste karakteristike kao vrata manjih dimenzija, ali se zato ostala dva tipa razlikuju. Braon vrata imaju čeličnu oplatu obloženu medijapanom. Unutrašnjost je ojačana čeličnim šipkama, a štok je od ojačanog čelika. Ima hromirani čelični prag. Ispunjena su poliuretanskim saćem, što omogućava toplotnu i zvučnu izolaciju. Ovde je zaključavanje moguće u dve tačke više, dakle u ukupno 14 tačaka. Brava je takođe kodirana. Dobijate šest ključeva i isti period servisa i garancije. Kada je reč o vratima sa dezenom po izboru, ona imaju plastificiran čelični štok u crnoj boji. Postoji čak i graničnik otvaranja, a zaključava se u 13 tačaka. Štok je obložen dihtung gumom. Vrata imaju štelujuće šarke i prag koji je isti kao štok. Brava je italijanska, sa kodiranim uloškom i pet godina garancije. Na ovim vratima postoji i špijunka čije je vidno polje 180 stepeni. Dezen po izboru omogućava CPL folija. Servis je obezbeđen.

Vrata dimenzije 100 x 205

Ova sigurnosna vrata su u boji tamnog oraha. Obloga je sačinjena od metala, a štok od čeličnog lima debljine dva milimetra. Unutrašnjost vrata ojačana je šipkama od metala, a zaključavaju se u 12 tačaka. Brava je dupla, kodirana, a obezbeđen je komplet od šest kodiranih ključeva. Garancija i servis obezbeđeni su na dve godine.

I policija peporučuje

O tome koliko su ova vrata sigurna govori vam podatak da ih čak i policija preporučuje kao vid preventive, jer su ojačana na svim kritičnim mestima, a posebno na šarkama za koje iz iskustva  kažu da su često slaba tačka.