Garažna vrata: Odaberite pravu zaštitu za vaša vozila

Segmentna garažna vrata

Garažna vrata su jednako važna koliko i ulazna vrata. Iza njih krijemo svoje četvročkaše ili dvotočkaše, za koje nam je važno da su bezbedni i na sigurnom mestu. Sigurnosna vrata bitna su zbog prevencije krađe, ali i zbog najbolje moguće zaštite vašeg vozila, kada se radi o vremenskim uslovima. Zbog toga bi trebalo da posvetite posebnu pažnju kada je reč o kupovini garažnih vrata.

Karakteristike

Garažna vrata mogu da budu različitih materijala, od plastike do drveta. Plastika se veoma lako održava, pa je zato vrlo popularna. Drvena su lepa, ako vodite računa o estetici pre svega, ali nisu preporučljiva kada su promene vremenskih prilika u pitanju, jer mogu da se deformišu. Čelična vrata su izdržljivija, međutim ona su skuplja. Za atraktivnost je zadužen fiberglas, koji će omogućiti da vrata budu providna. Poliuretan je sličan pur peni i to ga čini odličnim izolatorom. Kada je reč o tipu vrata, možete da se odlučite za klasična vrata, sa šarkama i krilima. To je stariji model, koji danas sve vise zamenjuju vrata sa motorom i daljinskim upravljanjem. Ukoliko vam je garaža manja, odgovaraće vam kip vrata koja se vertikalno otvaraju, a podižu se na tavanicu. Njima su slična segmentna vrata koja klize po tavanici, tako da su veoma prilgodljiva. Tu su i bočna vrata, nazvana upravo po načinu na koji se kreću po zidu. Čest odabir su i rolo vrata, koja se smeštaju u kutiju, iznad otvora garaže, prema principu po kojem funkcionišu roletne.

Jass Team ponuda

Segmentna vrata za garažu

U našoj ponudi se nalaze segmentna garažna vrata, koja su ujedno i sigurnosna vrata. Prva ponuda su vrata od belih panela, koji su ispunjeni poliuretanom. Možete da izaberete dva motiva za vrata – linije i kocke. Sadrže ručicu iz dva dela, kao i bravicu, a takođe i daljinski upravljač. Drugu ponudu čine italijanska vrata sa motorom. Ovde su paneli povezani pocinkovanim okovima. To omogućuje da zamenite samo određeni panel, ukoliko se ošteti, a ne celokupna vrata. Oni su izrađeni od pocikovanog čeličnog lima, koji je ispunjen poliuretanom. Zvučna izolacija iznosi 25 decibela. Ova vrata su bela, ali ih je moguće uraditi i u drugim bojama, kao i sa motivima linija i kocki. Posebno je zanimljivo što se po potrebi mogu ugraditi vrata za pešake, kao i prozori. Ponuda takođe obuhvata dvodelnu ručicu, bravicu sa ključevima, kao i dva upravljača. Za naša vrata obezbedili smo servis i garanciju na dve godine.