Enterijer za dečiju sobu – krojen po vašoj želji i meri

Nameštaj po vašem ukusu

Izrada kreativnog i ujedno, funkcionalnog nameštaja više nije nemoguća. Neka vaše prostorije budu opremljene kvalitetnim i zanimljivim komadima nameštaja, koji su pravljeni po uzoru na vašu ideju i dimenzije prostora u kome živite.

Naš predlog

Ovaj put vam predstavljamo jedno od idejnih rešenja za sobu vaših tinejdžera. Ukoliko imate manju sobu za dete, čiju funkcionalnost maksimalno želite da iskoristite, odličan izbor za to bio bi ovaj multifunkcionalni zidni element. Dimenzije 340,2 x 230 cm nude dovoljno prostora, od čega su dva garderobera dimenzija od po 95cm širine i 90cm. Idejno rešenje predstavlja kombinaciju otvorenog i zatvorenog prostora za odlaganje. Izuzetno funkcionalan, sadrži dosta pregrada i polica, TV komodu i nekoliko fioka sa dosta prostora za odlaganje knjiga i drugih stvari koje dete svakodnevno koristi.

 

Izrada

Spoj lepog i korisnog, idealno se uklapa u potrebe svakog tinejdžera. Izradu čini beli univer visoki sjaj i univer drvo dekor. Ovaj pločasti materijel, obložen melaminskom folijom, otporan je na mehaničke i hemijske uticaje i lak je  za svakodnevno održavanje. Dodatan plus ovakvom multifunkcionalnom zidnom elemetnu daju šarke sa usporivačima koje sprečavaju lupanje i oštećenja. Fioke su sa klizačima sa usporivačima koje, takođe, služe u prevenciji od fizičkog oštećenja. Enterijer sobe upotpunite sa radnim stolom izrađenim takođe od univera.  

Cena kompleta je 60.000 dinara sa montažom i uračunatim PDV-om.

Ovakvom kombinacijom funkcionalnosti i estetike bićete u potpunosti zadovoljni, a vaša deca će se radovati trenucima provedenim u svojim sobama.